Eyser rendszer - előny vagy ártalom

Tudta, hogy az Eiser rendszer csak az orosz nyelvű keresőprogramban létezik. Úgy véljük, hogy ez egy japán módszer az óvodás korú gyermekek nevelésére. De a külföldi oldalak bármelyik keresője sem talál semmit az "Aizer rendszer" lekérdezéssel. A Wikipédia semmit sem tud. És Japánban valószínűleg nincs ilyen rendszer. Így a kérdés önkéntelenül felmerül: "Mi az Eyser oktatási rendszer?"

Eyser rendszer - előny vagy ártalomA keleti országokban a szülők bizonyos politikája a gyermekek élettapasztalatának megszerzéséért. Ez tükröződik a nem interferenciában. Például a japán szülők nem fogják megállítani a küzdelmet, és lehetővé teszik a gyermek számára, hogy saját szociális élményt kapjon. Bár a nem beavatkozási politika alkalmazása miatt a japánok úgy vélik, hogy gyermekeik a legkevésbé jól nevelkednek a világon.

A szüleink, elfogadva a japán tapasztalatokat, elfelejtik a különböző mentalitást és társadalmi körülményeket. Ezenkívül az Eyser rendszer egyértelműen túléli a gyermekekre vonatkozó tilalmak megszüntetésének szükségességét.

Japánban nem szokás a gyermekeket a cselekvésükben korlátozni, mindaddig, amíg nem károsítja magát a gyermeket vagy más embereket. A gyermekeket nem szabad büntetni, megfosztva őket a megszokott örömtől, de a büntetés enyhébb formában létezik. Az oktatási rendszer oly módon rendeződik, hogy az ember korával egyre szorosabb viselkedési keretbe szorul.

Ezt úgy értelmezzük, mint a 7 évesnél fiatalabb gyermekek tilalmának teljes hiányát. Képzelje el, hogy a gyermeke akart lerakni egy drótot a konnektorba, ha megengedi neki? Kétlem. És képzeld el, hogy a bolt közepére esik és játékot igényel. Joga van erre. Felhozod ezt a rendszert. Hogy tetszik?

A gyermek kényeztetése és kényeztetése nem ugyanaz. Mit fogunk elérni, ha a gyermek mindent megtesz, az Eyser rendszer által ajánlott módon? Az internet tele van ilyen szülői példákkal. Nem igazán szeretnék lenni az ilyen gyermekek által érintett helyszínen. A szülők felelősség alóli kivétel nélkül kétségkívül nagyban megkönnyítik az életüket. Végtére is sokkal könnyebb és kényelmesebb azt mondani, hogy gyermeket emelünk tilalmak nélkül, mint megtanítani neki a megfelelő viselkedést.

Az Eyser rendszer kiváló helyettesítővel rendelkezik, amely pontosan megfelel minden országnak és minden szülőnek. Ne tiltsd meg a gyereknek semmit! Ne sírj! Ne szidja meg, mert valami rosszat próbál csinálni! A gyerek egy kicsit MAN! Tetszik tilalmak vagy kiabálások a címeden? Természetesen nem. Ahelyett, hogy "nem lehet ezt megtenni" helyett "ne mernünk ezt megtenni", akkor ezt mondjuk "ez nem jó, mert ...". Mindannyian tudjuk, miért olyan rossz vagy lehetetlen, de a gyerek még mindig nem tudja. Magyarázd el neki. Használjon egyszerű és érthető szavakat a tisztázáshoz, adjon példákat, és hagyja, hogy a gyermek a másik oldalról nézze át a helyzetet.

A gyermeknek nemcsak a szülők tapasztalatából kell tanulnia. Magának sok dolgot meg kell értenie. De a szülő szerepének elutasítása a nevelésben, így lehetőséget ad arra, hogy mindent megtegyen, nem lehet kiváló lehetőség. Vigyázzon a gyermeke irányába, magyarázza meg neki, megakadályozza az őt és mást károsító cselekedeteket. Ne tiltsa! Segíts megérteni, hogy ez nem jó!

Related news

Eyser rendszer - előny vagy ártalom Eyser rendszer - előny vagy ártalom Eyser rendszer - előny vagy ártalom Eyser rendszer - előny vagy ártalom Eyser rendszer - előny vagy ártalom Eyser rendszer - előny vagy ártalom Eyser rendszer - előny vagy ártalom Eyser rendszer - előny vagy ártalom Eyser rendszer - előny vagy ártalom Eyser rendszer - előny vagy ártalom